Пригответе се да управлявате ринга, защото турнирите Street Fighter V вече са налични на PlayStation 4! Това е вашият шанс да се биете като любимия си боксьор и да спечелите уникални награди.

Турнирът е достъпен за всички квалифицирани играчи в Съединените щати и Канада и има много начини да се класирате за финалите, където победителите от месечните финали могат да спечелят част от награден фонд от $1,000, както и един от- подобни артикули, които не се намират никъде другаде.

От 4 септември до 3 октомври 2020 г. ще се проведат турнирите Street Fighter V PS4.

Откритите квалификации ще се проведат в стила на швейцарски турнир от 4 септември до 3 октомври. Най-добрите 64 завършили във всяка Open Qualifier преминават към следващия кръг.

На 3 октомври финалите ще бъдат поставени в състезателен формат на груповата фаза, като шампионите на всеки финал се изправят срещу тримата съперничещи победители от другите финални кръгове.

Все още нямате Street Fighter V на вашата PlayStation 4? Играта ще бъде налична през септември 2020 г. като част от месечния график за игри на PlayStation Plus. От 1 септември до 5 октомври абонатите на PS Plus ще могат да изтеглят Street Fighter V.

Имате ли каквото е необходимо? Регистрирайте се, като използвате страницата със събития на конзолата или Центъра за състезания, където се помещава цялото конкурентно игрово съдържание на PlayStation.

Също така, следете за тези предстоящи PS4 турнири в Центъра за състезания:

  • Излъчването на Soul Calibur VI ще се състои на 29 август.
  • Излъчването на BlazBlue: Cross Tag Battle ще се проведе на 27 август.
  • При раждане през нощта – (Очаквайте скоро)

Можете също да прочетете за всички настройки на играча и играта, за да сте готови за първата битка! Не забравяйте, че ще можете да се състезавате както с приятели, така и с други членове на общността на PlayStation, независимо от вашето ниво на умения. Посетете competi.playstation.com за допълнителна информация за всички PS4 турнири. Станете член днес!

Конзолите са напреднали доста отвъд обикновените конзоли за видеоигри, включително широка гама от развлекателни елементи в елегантна черна кутия. Например PlayStation 4 ви позволява да сърфирате в интернет, да гледате Netflix или Hulu, да слушате музика, да общувате с приятели и дори да излъчвате игрови сесии. PS4 е затворен, марков компютър, който се предлага с предварително инсталирана огромна селекция от алтернативи за забавление.

С толкова много функции на ваше разположение, със сигурност има някои функции на PS4, които остават незабелязани. Не се притеснявайте; ще ви преведем през най-магическите способности на системата.

Така че седнете и открийте многото чудеса, които предлага вашият PS4. Съставихме списък от 18 предложения, за да направим вашето игрово и развлекателно изживяване по-плавно и удобно. Ако сме пропуснали някои по-малко известни функции, уведомете ни в секцията за коментари и ние ще ги добавим към списъка!

RSS
Follow by Email