Любима игра

Играли ли сте някога любимата си игра за Xbox 360 и тя неочаквано се срива? Очаквате четирите зелени светлини да се появят отново, но те не се появяват и страшните три червени светлини заеха тяхното място. И така, какви са вашите възможности сега?

Кои са трите червени светлини и защо геймърите на Xbox 360 толкова се страхуват от тях? Трите червени светлини, често известни като Червеният пръстен на смъртта, сигнализират за обща хардуерна или основна цифрова неизправност на вашия Xbox 360. Можете да наблюдавате три червени светлини вместо четирите зелени, които показват, че вашата игрова конзола работи правилно. За повече информация, отидете тук.

Не се тревожете; трите червени светлини няма да излязат отникъде. Обикновено Xbox 360 ще замръзне, последвано от особен статичен шум, който ще продължи за времето на замразяване. Моделите на шахматна дъска или ивици могат да се видят и на телефона ви.

Една от възможностите е да дадете своя Xbox 360 на Microsoft за ремонт. Няколко проблема обаче често разубеждават геймърите да го правят. Като начало, това ще постави значителна вдлъбнатина в портфейла ви и отнема много време, за да поправите вашата система за игра.

В този случай повечето собственици на Xbox 360 ремонтират сами конзолите си и всичко, от което се нуждаят, е ръководство за ремонт с три червени светлини, за да започнат нещата.

Вашето ръководство за ремонт на три червени светлини ще ви предостави хартиен файл и няколко видеоклипа. PDF файлът предлага основни инструкции, написани на обикновен английски, за да ви помогне да ги разберете. Всичко това е последвано от поредица от диаграми и чертежи, които да помогнат при разбирането на процедурата.

Филмите са полезни в много ситуации, когато писмените инструкции са недостатъчни, за да ви прекарат. Тъй като всички презентации са показани стъпка по стъпка във видеото, можете да ги следвате.

Избор на игри за виртуална конзола за вас

Wii U има своята библиотека от фантастични игри. От друга страна, много геймъри с умиление биха си припомнили предишни игри от предишни конзоли. Проблемът е, че те не притежават или ако го притежават, по-ранната конзола е в ужасно състояние. Игрите за виртуалната платформа Wii U, от друга страна, вече са достъпни за изтегляне, което ви позволява да преживеете старите си любими. Щракнете тук за допълнителна информация относно компютърните игри.

Някои хора може да са песимисти. Те могат да бъдат озадачени защо да изтегляте игри, когато има места за закупуване на остарели или втора употреба конзоли. Въпреки това, някои от тези заглавия могат да бъдат трудни за намиране, а най-великите винаги са тези, с които хората не искат да се разделят, но дори и да го направите, те ще бъдат скъпи!

Спортът, подобно на филмите, има разнообразие от жанрове, от които да избирате. Nintendo е известна с това, че има по-удобна за семейството платформа за игри. В резултат на това платформингите с ярко оцветени герои, които не са много неприятни, идват на ум, когато хората мислят за техните игри.

Струва си да се отбележи. Въпреки това, това очарователно и цветно не винаги показва простота или детска! Както всеки посветен геймър ще ви каже, традиционните игри на Mario и Zelda изглеждат прости в началото, но те са богати на детайли и добре изградени, след като влезете в тях.

Вече има над сто игри, достъпни на виртуалната конзола. Сред тях са Nintendo Entertainment System и Super Nintendo Entertainment System и конзоли от други компании за игри като Sega Master System и Neo Geo, както и допълнителни заглавия, които преди са били налични само в аркадни игри. В резултат на това има голямо разнообразие от игри.

Може да разпознаете някой от тях. Zelda и Super Mario Bros. са два от най-известните примери. Въпреки че компютрите за игри може да са създали по-сложни визуализации или кинематографични поредици, най-добрата работа на Шигеру Миямото и неговите колеги винаги ще бъде известна със своя опростен естетически и изобретателен дизайн. Други може да представляват риск или въз основа на препоръка от приятел. Въпреки това, тъй като изтеглянията са евтини, винаги си струва да се опитате да видите дали можете да намерите нов фаворит.

RSS
Follow by Email